Hout Leeft

Houtenvloeren geven een heel eigen cachet aan een ruimte. het warme en natuurlijke materiaal zorgt voor een klassieke, rustieke,romantische, moderne of juist landelijke uitstraling.

Steeds meer mensen kiezen voor de duurzaamheid en het eigenzinnige karakter van massieve houten vloerdelen of duurzame gelaagde vloerdelen zoals de Cattle Engeneerd Floors. Niet alleen voor de huiskamer, maar ook sfeervolle vloeren in musea, hotels, kantoorruimten, recreatieparken en andere zakelijke toepassingen.

Wij vertellen u graag meer....

Geborsteld - gelakt

Breed scala aan vloeren

Het uitgebreide assortiment van van der Wiel vloer variŽrd van Duits-eiken tot loofhoutsoorten afkomstig uit Suriname, BraziliŽ Zuid-Amerika, Canada etc. etc. Uitteraad gebruiken wij alleen materialen volgens het FSC Keurmerk.


Houten vloeren op vloerverwarming

Geen probleem!

Houtenvloeren zijn zowel zwevend als vast verlijmd te leggen en prima te combineren met vloerverwarming. Het is daarbij wel van belang dat de installatie en de dekvloer vakkundig zijn aangebracht. Bij het leggen van zwevende

vloeren, adviseren wij gebruik te maken van expanders, die een verende functie hebben. Bij een juiste vloertemperatuur en luchtvochtigheid, is een lange levensduur van uw houtenvloer verzekerd. Van der Wiel vloeren staat hiervoor garant!
Kom gewoon eens langs....
 

Voor een betere kijk en een persoonlijk advies op ons hoogwaardige assortiment nodigen wij u graag eens uit in onze showroom in Harkema. Onder het genot van een kopje koffie, kunt u rustig een indruk krijgen van ons assortiment.

Wanneer u wilt kunt u direct vragen om persoonlijk advies. Wij verwelkomen u graag op afspraak aan de Singel 51 te Harkema.
   
     
     

Onze merken:

Balterio   Ambiant   Quick Step
 Website gemaakt door: Elecserv automatisering Harkema